Beschrijving

Verborgen Verlangens

Verpreutsing van de maatschappij? Ondeugend Nederland blijkt vólop pikante dagdromen te hebben. 

Presentatrice en seks-expert Marith Iedema heeft onderzoek gedaan naar de vijf meest populaire seksfantasieën van de vrouw. 
Deze bleken zowel opwindend, verrassend, als omstreden. In Verborgen Verlangens legt ze op deskundige wijze uit waar seksuele dagdromen vandaan komen, en wat ze zeggen over de werkelijkheid. Ook geeft ze tips, voor de mensen die meer willen dan fantaseren alleen. Als kers op de taart doen onze acteurs voor hoe deze fantasieën eruit kunnen zien...

Verborgen Verlangens - Seks met een wildvreemde

maandag 16 oktober

Traditioneel gezien geeft een ‘goede vrouw’ haar lijf niet direct aan de eerste beste. Toch blijkt uit onderzoek dat ruim een kwart van de vrouwen fantaseert over seks met een wildvreemde. 

Waarom? Een van de redenen is dat een vrouw tijdens seks met een vreemde niet bezig is met haar lichaam. Ze maakt zich geen zorgen over haartjes die ze gemist heeft tijdens het scheren, of haar 'te dikke billen' die oncharmant meedeinen op het ritme. Haar focus ligt op haar genot... Marith legt uit waar deze fantasie vandaan komt en geeft tips voor degenen die meer willen dan fantaseren alleen!

Reacties

Reacties (2)