Beschrijving

Verborgen Verlangens

Verpreutsing van de maatschappij? Ondeugend Nederland blijkt vólop pikante dagdromen te hebben. 

Presentatrice en seks-expert Marith Iedema heeft onderzoek gedaan naar de vijf meest populaire seksfantasieën van de vrouw. 
Deze bleken zowel opwindend, verrassend, als omstreden. In Verborgen Verlangens legt ze op deskundige wijze uit waar seksuele dagdromen vandaan komen, en wat ze zeggen over de werkelijkheid. Ook geeft ze tips, voor de mensen die meer willen dan fantaseren alleen. Als kers op de taart doen onze acteurs voor hoe deze fantasieën eruit kunnen zien...

Verborgen Verlangens - Lesbische seks

maandag 30 oktober

Vrouwen houden van andere vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat zij het meest zoeken op de term ‘lesbian’. Naast dat ze graag films bekijken van seksende dames, dagdromen vrouwen naar hartenlust over lesbische erotiek. Girl on girl is zelfs één van de meest populaire vrouwenfantasieën.

Seks met iemand van je eigen geslacht is namelijk spannend en fijn. Je weet tenslotte min of meer wat de ander lekker vindt. Niet zo gek dat er veelvuldig over gefantaseerd wordt. In deze aflevering van Verborgen Verlangens vertelt Marith precies wát deze fantasie nou zo populair maakt. 

Daarnaast zetten Chelsea en Kimberley de fantasie ook nog even in scene.... 

Reacties

Reacties (2)