Beschrijving

Verborgen Verlangens

Verpreutsing van de maatschappij? Ondeugend Nederland blijkt vólop pikante dagdromen te hebben. 

Presentatrice en seks-expert Marith Iedema heeft onderzoek gedaan naar de vijf meest populaire seksfantasieën van de vrouw. 
Deze bleken zowel opwindend, verrassend, als omstreden. In Verborgen Verlangens legt ze op deskundige wijze uit waar seksuele dagdromen vandaan komen, en wat ze zeggen over de werkelijkheid. Ook geeft ze tips, voor de mensen die meer willen dan fantaseren alleen. Als kers op de taart doen onze acteurs voor hoe deze fantasieën eruit kunnen zien...

Verborgen Verlangens - de Hoer spelen

maandag 6 november

In haar fantasie bepaalt zij wie de klant is, hoe hij eruit ziet en hoe hij haar behandelt. En dát maakt betaalde seks hartstikke spannend en een van de meest populaire fantasieën.

Veel vrouwen genieten er namelijk van begeerd te worden. Dat staat in deze fantasie centraal. Want de klant vindt haar dus zó aantrekkelijk dat hij bereid is diep in de buidel te tasten voor een avond seks.

Toch zijn er maar weinig dames die rode oortjes krijgen van het idee een tippelhoer te spelen, die meerdere keren per avond wordt opgepikt door een minder bedeelde man. Hoe deze fantasie er dan precies uitziet, laat Marith in deze aflevering zien. 


Reacties

Reacties (2)