Beschrijving

Verborgen Verlangens

Verpreutsing van de maatschappij? Ondeugend Nederland blijkt vólop pikante dagdromen te hebben. 

Presentatrice en seks-expert Marith Iedema heeft onderzoek gedaan naar de vijf meest populaire seksfantasieën van de vrouw. 
Deze bleken zowel opwindend, verrassend, als omstreden. In Verborgen Verlangens legt ze op deskundige wijze uit waar seksuele dagdromen vandaan komen, en wat ze zeggen over de werkelijkheid. Ook geeft ze tips, voor de mensen die meer willen dan fantaseren alleen. Als kers op de taart doen onze acteurs voor hoe deze fantasieën eruit kunnen zien...

Verborgen Verlangens - Gedwongen seks

Monday 13 November

De fantasie die even populair als omstreden is: ‘de gedwongen seks fantasie’. Hoe is het mogelijk dat geestelijk gezonde vrouwen het idee van gedwongen seks geil vinden? En lokken we dit niet juist uit door hierover openlijk te communiceren, zoals boze tongen beweren?

Wat we opwindend vinden aan het idee van gedwongen seks verschilt per persoon. Sommige vrouwen vinden de gedachte om volledig overgeleverd te zijn aan een dominante man spannend. Ze verliezen de controle. Anderen voelen zich in deze dagdroom begeerd. De foute kerel vindt de vrouw in kwestie zó onweerstaanbaar, dat hij zich onmogelijk kan bedwingen. Ondanks herhaaldelijke afwijzingen zet hij door.

De meeste dames die fantaseren over misbruik houden het hier graag bij. Ze voelen geen enkele behoefte de fantasie uit te voeren. Natuurlijk zijn er ook meiden die wél willen experimenteren met deze extreme vorm van dominantie. Bijvoorbeeld in de vorm van een rollenspel. 

Reacties

Reacties (2)