Beschrijving

Striphelden

Emmanuel Leite, een van de gezichten van Secret Circle, gaat uit de kleren voor het nieuwe programma 'Striphelden'. Hij krijgt genoeg aandacht van mooie dames, en heeft de body. Maar kan hij daar ook wat mee? 

Voor dit nieuwe programma gaat Emmanuel leren strippen in een professionele dansstudio. Hierbij wordt hij intensief begeleid door een ervaren stripper, Kevin Talle van Showtime Agency, die vele erotische shows op zijn naam heeft staan.

Niets zal Emmanuel ontbreken om een ware show neer te kunnen zetten. Gaat hij deze kans grijpen en weet hij aan het eind van de trainingsperiode een groep dames te overdonderen die met smart op hem wachten?    

Tags:

Striphelden

Striphelden - de eerste moves #1

vrijdag 15 juni

Emmanuel gaat uit de kleren voor het nieuwe programma 'Striphelden'! Hij krijgt genoeg aandacht van mooie dames, en heeft de body. Maar kan hij daar ook wat mee?  

In deze eerste aflevering maakt Emmanuel kennis met de ervaren stripper Kevin Talle van Showtime Agency, die hem gaat trainen tot professioneel stripper. Ook krijgt hij te horen in welke rol hij gaat treden. Zal hij zich weten te ontpoppen tot ware stripheld?   

Tags:

Striphelden

Reacties

Reacties (0)