Beschrijving

Striphelden

Emmanuel Leite, een van de gezichten van Secret Circle, gaat uit de kleren voor het nieuwe programma 'Striphelden'. Hij krijgt genoeg aandacht van mooie dames, en heeft de body. Maar kan hij daar ook wat mee? 

Voor dit nieuwe programma gaat Emmanuel leren strippen in een professionele dansstudio. Hierbij wordt hij intensief begeleid door een ervaren stripper, Kevin Talle van Showtime Agency, die vele erotische shows op zijn naam heeft staan.

Niets zal Emmanuel ontbreken om een ware show neer te kunnen zetten. Gaat hij deze kans grijpen en weet hij aan het eind van de trainingsperiode een groep dames te overdonderen die met smart op hem wachten?    

Striphelden - speelgoed mee #3

Friday 29 June

In de derde aflevering van Striphelden wordt al het speelgoed van professioneel stripper Kevin uit de kast getrokken om de stripact van Emmanuel te perfectioneren. Mr. Grey is niet vies van wat kinky speeltjes, hoe zit dat bij Emmanuel?

In deze aflevering gaan ze aan de slag met attributen. Als echte Mr. Grey mogen de zweepjes en handboeien niet ontbreken. 

Laten we wel wezen, de ogen van Mr. Grey zijn goddamn sexy, maar dat is natuurlijk niet de hoofdreden om een date met Mr. Grey te willen. Want dat lichaam... man man. Dat is echt picobello in orde. Wil jij ook een echte Mr. Grey worden? Zorg dan dat je wat regelmatiger de sportschool induikt en goed naar de lessen van Kevin kijkt. Of ga even naar Showtime Agency

Reacties

Reacties (0)