Beschrijving

Striphelden

Emmanuel Leite, een van de gezichten van Secret Circle, gaat uit de kleren voor het nieuwe programma 'Striphelden'. Hij krijgt genoeg aandacht van mooie dames, en heeft de body. Maar kan hij daar ook wat mee? 

Voor dit nieuwe programma gaat Emmanuel leren strippen in een professionele dansstudio. Hierbij wordt hij intensief begeleid door een ervaren stripper, Kevin Talle van Showtime Agency, die vele erotische shows op zijn naam heeft staan.

Niets zal Emmanuel ontbreken om een ware show neer te kunnen zetten. Gaat hij deze kans grijpen en weet hij aan het eind van de trainingsperiode een groep dames te overdonderen die met smart op hem wachten?    

Tags:

Striphelden

Striphelden - Shirt uit! #2

vrijdag 22 juni

Met je hoofd tussen de benen duiken van je vriendin, bodyroll en gaan! Emmanuel gaat de uitdaging aan en leert strippen van professioneel stripper Kevin. 

In de tweede aflevering probeert Emmanuel Kevin ervan te overtuigen dat hij goed heeft geoefend na de eerste trainingsdag. De Braziliaanse mooiboy zal zijn souplesse eerst moeten showen om zichzelf te kunnen bewijzen. Daarna wordt het tijd om zijn shirt uit te trekken!  

Professioneel stripper Kevin van Showtime Agency is nog niet helemaal overtuigd. Ze beginnen dan ook waar ze de vorige keer waren geëindigd, met Emmanuel z'n hoofd tussen Michele haar benen... en eindigen met haar hand in zijn broek?!  Tags:

Striphelden

Reacties

Reacties (0)