Beschrijving

Striphelden

Emmanuel Leite, een van de gezichten van Secret Circle, gaat uit de kleren voor het nieuwe programma 'Striphelden'. Hij krijgt genoeg aandacht van mooie dames, en heeft de body. Maar kan hij daar ook wat mee? 

Voor dit nieuwe programma gaat Emmanuel leren strippen in een professionele dansstudio. Hierbij wordt hij intensief begeleid door een ervaren stripper, Kevin Talle van Showtime Agency, die vele erotische shows op zijn naam heeft staan.

Niets zal Emmanuel ontbreken om een ware show neer te kunnen zetten. Gaat hij deze kans grijpen en weet hij aan het eind van de trainingsperiode een groep dames te overdonderen die met smart op hem wachten?    

Tags:

Striphelden

Striphelden - time to dance #5

Friday 13 July

Emmanuel moet nu echt laten zien wat hij waard is. Hij gaat eindelijk strippen voor echt publiek. Een groep meiden zit opgewonden te wachten hoe Emmanuel uit de kleren gaat. Er is echter een gelukkige die op de stoel mag plaatsnemen, the bride to be...

Lukt het haar om haar handjes thuis te houden, of zet Emmanuel haar toekomstige huwelijk op het spel? Als ware stripheld moet hij nu echt met de billen bloot!

Professioneel stripper Kevin van Showtime Agency zal de verantwoordelijkheid nu echt uit handen moeten geven...  

Tags:

Striphelden

Reacties

Reacties (0)