Laatste afleveringen (40)

Beschrijving

Sexpiratie

Voer jij altijd dezelfde seksstandjes uit in de slaapkamer? Dan wordt het tijd om over te gaan tot actie. Weg met de voorspelbare seks! Experimenteer, durf en fantaseer. Ga elke vrijdagmiddag met ‘Sexpiratie’ het weekend in.

Elke vrijdagmiddag publiceren we een spannend, creatief nieuw seksstandje. De sexy Sasha en stoere Chris gaan wekelijks voor ons spannende standjes testen en deze beoordelen. 
Of je nu in een sexy, ondeugende, geile of juist romantische mood bent, Secret Circle trekt je uit je vaste patronen. Laat je elke vrijdag sexpireren!Tags:

Sexpiratie

Sexpiratie - Personal Trainer

vrijdag 9 februari

Voor een strak lichaam hoef je niet meer naar de sportschool! Treed vanavond in de rol van een personal trainer en help je partner om in shape te blijven. Waarom gewichten gebruiken als je elkaar tot je beschikking hebt? 

Door samen met je partner te sporten versterk je jullie emotionele band. Jullie willen graag gezond en fit zijn en helpen elkaar dit te bereiken. Til elkaar dus (letterlijk) naar een strak lijf! Gegarandeerde opwinding in de slaapkamer. Sasha en Chris doen het even voor....


Tags:

Sexpiratie

Reacties

Reacties (4)