Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 9

maandag 11 februari

Trekken jij en je partner jullie wel eens samen terug om een geile seksfilm te kijken? Of beter gezegd, stel dat jij je partner wil verrassen met een ondeugende filmavond, weet jij precies waar hij of zij het meest opgewonden van wordt?  

Op de juiste manier uitgevoerd is seksuele communicatie een van de beste manieren om een band met je partner op te bouwen. Het is iets unieks dat alleen jullie twee delen. Het is een opwindend geheim en het voordeel van een liefdevolle relatie. Sasha en Chris gaan de uitdaging aan met het spel Truth or Dare om elkaar nóg beter te leren kennen!

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!

Reacties

Reacties (2)