Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 7

maandag 28 januari

Ben jij ooit ontwaakt uit een opgewonden droom? Of beter, hoe ben jij daarmee omgegaan. Heb jij hierover kunnen praten met je partner? 

Fantaseren is een vorm van meditatie, het maakt je hoofd leeg en je krijgt allerlei willekeurige, onvoorspelbare gedachten. Ontsnap even van het alledaagse en focus je op je brein. 

Het fantaseren tijdens seks met je partner maakt een normale vrijpartij namelijk net even wat spannender. Een mooie bijkomstigheid is dat je minder behoefte voelt om echt buiten de deur te snoepen. Sasha en Chris fantaseren er op los...

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!

 

Reacties

Reacties (2)