Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 6

maandag 14 januari

Doen, durven of de waarheid... durf jij openkaart te spelen tegenover je grote liefde op seksueel gebied? Wat doe jij als hij of zij stout is geweest? Sasha en Chris pakken elkaar hard aan...  

Emotionele connectie en vertrouwen zijn een vereiste voor een goed seksleven. Voor echte intimiteit heb je ook acceptatie, begrip en aantrekkingskracht nodig. Als je relatie een veilige plek is om te delen, durf jij je uit te drukken zonder dat je veroordeeld wordt. 

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!

Reacties

Reacties (2)