Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 5

maandag 7 januari

Heb jij wel eens een fantasie gehad waarvan je zelf een beetje schrok, maar die je tegelijkertijd enorm opwond? Sasha en Chris gaan de challenge met elkaar aan, geen geheim blijft meer onbesproken. 

Heb jij ooit betaald voor seks? En heb jij daarnaast ooit goed getraind om je orgasme te kunnen uitstellen...  

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!

Reacties

Reacties (2)