Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 4

maandag 24 december

Sasha en Chris gaan de uitdaging weer aan. Ondertussen weten ze elkaars erogene zones te vinden, of ze liever een meester(es) of de luststaaf uithangen én op welke fantasie ze het meest klaarkomen...

Weet jij eigenlijk hoe vaak je partner maturbeert per week? En op welke gedachten, of fantasie... speel jij daar ook een spannende hoofdrol in?

Naast een aantal confronterende vragen waar zij eerlijk antwoord op zullen moeten geven, krijgen ze wat fysieke erotische uitdaging voor hun kiezen... 

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!


 

Reacties

Reacties (2)