Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 3

maandag 17 december

Ben jij de eerste challenges al aangegaan? Ga met deze aflevering dan weer een stapje verder in het ontdekken van jullie seksuele voorkeuren. Sasha en Chris hebben tot nu toe alle vragen beantwoord en alle opdrachten uitgevoerd...  

Ken jij de meest gevoelige erogene zones van jouw partner, of heb jij hierin nog het een en ander te ontdekken? Om over erotische rollenspellen nog maar te zwijgen...

Heeft je partner de opdracht goed volbracht? Vergeet hem of haar niet te belonen! 

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!


 

Reacties

Reacties (2)