Beschrijving

Sexpiratie Challenge

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de uitdaging aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Na zóveel Sexpiratie standjes te hebben uitgeprobeerd zijn ze toe aan wat verdieping in hun seksleven. Ze geven zich letterlijk bloot en nemen ons gedurende 10 weken mee tijdens hun erotische Truth of Dare avonturen, waarbij ze antwoord geven op de meest opwindende vragen en hun grenzen verleggen tijdens spannende uitdagingen.   

Het is niet alleen opwindend om te ontdekken waar je liefde nou écht geil van wordt, het is ook een heel belangrijk onderdeel van je relatie om elkaar beter te begrijpen.

Met dit erotische kaartspel leer je je partner nog beter kennen. Om te winnen zul je je grenzen moeten verleggen... Speel je mee?

Sexpiratie Challenge - afl. 1

maandag 3 december

Het hete koppel Sasha en Chris gaat met elkaar de challenge aan in het nieuwste programma Sexpiratie Challenge! Ze zijn loyaal en liefdevol naar elkaar, maar durven ze ook eerlijk te zijn?!

Sasha en Chris gaan het erotisch kaartspel 'Truth or Dare' spelen, en nemen ons mee in hun seksuele avontuur. Heb jij al eerder erotische bekentenissen gedaan aan je partner? Sasha en Chris doen het voor.

Om te winnen zullen ze eerst hun grenzen moeten verleggen...

Kijk elke vrijdag 21.00 uur naar Secret Circle. Of check de aflevering online!


Reacties

Reacties (2)