Beschrijving

Room 666

In Room 666 zijn er drie hotelkamers met in iedere kamer een verrassing. De hoofdkandidaat moet een keuze maken voor een dame/jongeman waarmee hij/zij de nacht gaat doorbrengen. Wie gaan ze daar aantreffen? Een stille erotische droom? Iets wat ze helemaal niet willen of durven? Of een match made in heaven?

De kandidaat heeft steeds 15 minuten om te bepalen: ‘blijf ik in deze kamer?’. Kiest de kandidaat om door te gaan naar de volgende kamer, dan kan hij nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer is de kandidaat verplicht om daar de nacht door te brengen. En die keuze... pakt somstoch iets minder goed uit! Spanning gegarandeerd!

Room 666 - Lyn

vrijdag 30 september

De zeer spontane Lyn valt op gespierde mannen en houdt van donker. Ze vindt het daarnaast belangrijk dat hij sportief is en humor heeft. Toch kon ze zelf niet overal de humor van inzien.

Na 1,5 jaar vrijgezel zijnde is Lyn toe aan een spannende uitdaging. Het ruimdenkende WK lingeriemodel staat vooral open voor gezelligheid, mocht er meer uitkomen dan is dat mooi meegenomen. In de drie suites zitten er dan ook verrassingen te wachten met zeer uiteenlopende verleidingstactieken. Wordt dit een onvergetelijke nacht waar ze nog jaren met weemoed op terug kijkt? ‘Ik vond het niet zozeer eng, maar…’, aldus Lyn. Bekijk hier de aflevering!

Reacties

Reacties (17)