Beschrijving

Room 666

In Room 666 zijn er drie hotelkamers met in iedere kamer een verrassing. De hoofdkandidaat moet een keuze maken voor een dame/jongeman waarmee hij/zij de nacht gaat doorbrengen. Wie gaan ze daar aantreffen? Een stille erotische droom? Iets wat ze helemaal niet willen of durven? Of een match made in heaven?

De kandidaat heeft steeds 15 minuten om te bepalen: ‘blijf ik in deze kamer?’. Kiest de kandidaat om door te gaan naar de volgende kamer, dan kan hij nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer is de kandidaat verplicht om daar de nacht door te brengen. En die keuze... pakt somstoch iets minder goed uit! Spanning gegarandeerd!

Room 666 - Dennis

vrijdag 7 oktober

De strak afgetrainde Dennis is openminded en opzoek naar een spannende date. Wat betreft vrouwen is hij niet heel kieskeurig. Hij houdt van spelletjes en dat kan geregeld worden…

De avond krijgt een onverwachte wending, waarna de temperatuur bij Dennis flink naar zijn oren stijgt. Durft deze kok van oorsprong zijn tanden in deze verrassingen te zetten? Dat het een buitengewone nacht in het Secret Circle Hotel wordt staat vast.

Reacties

Reacties (17)