Beschrijving

Room 666

In Room 666 zijn er drie hotelkamers met in iedere kamer een verrassing. De hoofdkandidaat moet een keuze maken voor een dame/jongeman waarmee hij/zij de nacht gaat doorbrengen. Wie gaan ze daar aantreffen? Een stille erotische droom? Iets wat ze helemaal niet willen of durven? Of een match made in heaven?

De kandidaat heeft steeds 15 minuten om te bepalen: ‘blijf ik in deze kamer?’. Kiest de kandidaat om door te gaan naar de volgende kamer, dan kan hij nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer is de kandidaat verplicht om daar de nacht door te brengen. En die keuze... pakt somstoch iets minder goed uit! Spanning gegarandeerd!

Tags:

Room 666

Room 666 S2 - Marlou

Monday 25 November

De 21-jarige Marlou is ingecheckt en heeft hete verwachtingen van haar verblijf. Tussen de lakens laat ze zich graag in de watten leggen. Ze heeft het hart op de tong en zoekt een man met pit die haar kan temmen. 

Als zij aan spannend denkt, denkt ze aan kaarsjes en rode lichten. Het is de vraag hoe ze hierover denkt na haar nachtelijke avontuur in het Secret Circle Hotel. 

Room 666 is elke vrijdag om 21:00 uur te zien op SECRET CIRCLE TV. Kijk de maandag daarna de aflevering ONLINE terug.

Benieuwd naar de webshop achter Kelly haar outfit? Check Tutti Fashion.

Tags:

Room 666

Reacties

Reacties (23)