Ongecensureerde beelden

Beschrijving

Orgasme Garantie

Zie jij ook met duizenden sextoys op de markt door de bomen het bos niet meer? In Orgasme Garantie testen Natasja en Chels vele spannende sextoys én geven ze aan hoe makkelijk je jezelf hiermee naar ongekende hoogtes kunt brengen!

Veel vrouwen vinden het kopen van zoiets intiems spannend en kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Waar stimuleert het lekker? Kun je er goed van klaarkomen? Past het binnen mijn portemonnee? 

Het experimenteren met speeltjes zorgt voor hetere seks en helpt je om je fantasieën tot leven te brengen! Daarnaast worden sextoys nooit moe, hebben ze áltijd zin en kunnen ze ervoor zorgen dat je meerdere orgasmes achter elkaar beleeft! Test jouw orgasme garantie...

Orgasme Garantie - Satisfyer Pro 2

Friday 04 May

Natasja test de Satisfyer Pro 2! Deze fluisterstille clitorisstimulator is 90% stiller dan zijn voorganger. Hij ziet er met zijn mat gouden kleur niet alleen heel sexy uit, hij zal je ook perfect verwennen. 

De Satisfyer Pro 2 Next Generation zal met behulp van vacuum zuigtechniek je clitoris heerlijk stimuleren. Als je moeite hebt met klaarkomen, dan is de Satisfyer Pro 2 Next Generation dé perfecte vibrator om jou intens te laten genieten.

Wil je alle expliciete beelden zien? Go dark

Reacties

Reacties (0)