Ongecensureerde beelden

Beschrijving

Orgasme Garantie

Zie jij ook met duizenden sextoys op de markt door de bomen het bos niet meer? In Orgasme Garantie testen Natasja en Chels vele spannende sextoys én geven ze aan hoe makkelijk je jezelf hiermee naar ongekende hoogtes kunt brengen!

Veel vrouwen vinden het kopen van zoiets intiems spannend en kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Waar stimuleert het lekker? Kun je er goed van klaarkomen? Past het binnen mijn portemonnee? 

Het experimenteren met speeltjes zorgt voor hetere seks en helpt je om je fantasieën tot leven te brengen! Daarnaast worden sextoys nooit moe, hebben ze áltijd zin en kunnen ze ervoor zorgen dat je meerdere orgasmes achter elkaar beleeft! Test jouw orgasme garantie...

Orgasme Garantie - Moonshake Massager

Friday 20 April

Onze sextoy-tester Natasja test de zijdezachte Moonshake Massager. De intensroze kleur zorgt voor een extra geile beleving. Deze massager kun je zowel gebruiken als clitorisstimulator, of om je partner lekker mee te masseren. Het chique motief op de fijne wand ligt lekker in de hand.

Cadeautje: bij deze masasger krijg je een USC-oplader geleverd. Je bent dus nóóit meer afhankelijk van een magazijnvoorraad aan batterijen! Wat is jouw orgasme garantie? 

Reacties

Reacties (0)