Ongecensureerde beelden

Beschrijving

Orgasme Garantie

Zie jij ook met duizenden sextoys op de markt door de bomen het bos niet meer? In Orgasme Garantie testen Natasja en Chels vele spannende sextoys én geven ze aan hoe makkelijk je jezelf hiermee naar ongekende hoogtes kunt brengen!

Veel vrouwen vinden het kopen van zoiets intiems spannend en kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Waar stimuleert het lekker? Kun je er goed van klaarkomen? Past het binnen mijn portemonnee? 

Het experimenteren met speeltjes zorgt voor hetere seks en helpt je om je fantasieën tot leven te brengen! Daarnaast worden sextoys nooit moe, hebben ze áltijd zin en kunnen ze ervoor zorgen dat je meerdere orgasmes achter elkaar beleeft! Test jouw orgasme garantie...

Tags:

Sextoys

Orgasme Garantie - Lelo Soraya

Friday 06 April

Zie jij ook met duizenden sextoys op de markt door de bomen het bos niet meer? In deze eerste reeks van Orgasme Garantie test Natasja vele spannende sextoys én geeft ze aan hoe makkelijk je jezelf hiermee naar ongekende hoogtes kunt brengen!

Vandaag test ze de Lelo Soraya, een luxe vibrator die de G-spot en clitoris gelijktijdig stimuleert, en voorzien is van een handig handvat om de vibrator met gemakt naar de juiste plekken te begeleiden... het sexy design brengt je meteen in de juiste sferen. Check hier Natasja's orgasme garantie!

Bekijk hier de expliciete beelden!

Tags:

Sextoys

Reacties

Reacties (0)