Ongecensureerde beelden
Ongecensureerde beelden

Beschrijving

Orgasme Garantie

Zie jij ook met duizenden sextoys op de markt door de bomen het bos niet meer? In Orgasme Garantie testen Natasja en Chels vele spannende sextoys én geven ze aan hoe makkelijk je jezelf hiermee naar ongekende hoogtes kunt brengen!

Veel vrouwen vinden het kopen van zoiets intiems spannend en kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Waar stimuleert het lekker? Kun je er goed van klaarkomen? Past het binnen mijn portemonnee? 

Het experimenteren met speeltjes zorgt voor hetere seks en helpt je om je fantasieën tot leven te brengen! Daarnaast worden sextoys nooit moe, hebben ze áltijd zin en kunnen ze ervoor zorgen dat je meerdere orgasmes achter elkaar beleeft! Test jouw orgasme garantie...

Orgasme Garantie - Handige Harry

Friday 08 June

Chelsea test vandaag de 'Handige Harry'! De naam van deze dildo zegt het al, deze Harry is hartstikke handig. Met zijn extra sterke zuignap kun je hem tegen elke gewenste oppervlakte aandrukken, om hem lekker te berijden. 

Met zijn gebogen en geaderde penisvorm zal hij jou heerlijk laten genieten. Smeer ´m voor gebruik in met een beetje glijmiddel op waterbasis. Ideaal voor vrouwen die dagelijks aan hun trekken willen komen, of van DP houden!

 

Reacties

Reacties (0)