Beschrijving

Marith Achter de Webcam

Marith duikt in het leven van vier populaire webcamgirls, voor het nieuwe tv-programma Marith achter de Webcam. Ze komt bij ze thuis, spreekt met hun naasten, gaat mee lingerie shoppen en vraagt ze over hun toekomstambities. Commerciële meiden die bewuste keuzes maken en daar een flink maandsalaris aan overhouden. Spijt van hun carrierekeuze hebben ze niet. Zorgen over de toekomst spelen er bij enkele meiden wel.'

Je tong uitsteken voor de webcam, een onschuldig verzoek. Als relatieadviseur luisteren naar uiteenlopende problemen en zo nu en dan je bh uittrekken om meer te laten zien dan uitsluitend je decolleté en een knappe kop. Het domineren van geldslaven, die er op kicken om een flink deel van hun inkomen af te staan. Of tijdens privésessies juist de meesteres, het schoolmeisje of een army-girl-rol vertolken? Dát op de juiste websites en je kan €16.000,- euro in de maand verdienen. Bekijk hier hoe Marith Iedema bij vier uiteenlopende populaire webcamgirls langsgaat.

Tags:

Marith Achter de Webcam - Juicygirl

maandag 26 februari

Juicygirl: “Tijdens mijn beste maand ooit als camgirl heb ik 16.000 euro verdiend. Maar dat is wel exceptioneel hoor.” In deze aflevering gaat Marith Iedema langs bij Juicygirl!

Tags:

Reacties

Reacties (3)