Beschrijving

Hot Summer

Wat gebeurt er als je vier sexy meiden en drie knappe mannen bij elkaar in een exotische villa stopt? En ze ook nog eens dagelijks juicy opdrachten meekrijgen met elke dag een ander thema. Van bodypainten en ‘levend tafelblad’ waarbij ze van elkaars lichaam moeten proeven, tot aan spannende, naakte fotoshoots en kinky feesten waarbij de nodige toys niet ontbreken. Hot Summer is wekelijks te zien bij Secret Circle.

Zimra nodigde zeven hete singles uit om een week te genieten onder de broeierige Portugese zon. Samen zoeken ze hun grenzen op tijdens de opwindende activiteiten, en flirten er in de tropische setting ondertussen lustig op los. De winnaar mag de kamerindeling van de nacht bepalen en de medekandidaten verdelen over enkel drie slaapkamers. Sensuele nachten, semi-stiekem seksen voor de infraroodcamera, waarbij de nodige onderlinge jaloezie niet ontbreekt… Maak vast kennis met de ondeugende cast: de Amsterdamse Lauren, Belgische Lynn, spierbundel Boy, stoere Quint, hilarische Calvin, sexy Elvira en de losbandige Tessa. Dat belooft een hete nazomer!

Hot Summer Afl.#10

Saturday 03 March

Aan al het moois komt een eind, samen halen ze mooie herinneringen op van een onvergetelijke vakantie. En de laatste hete zomernacht wordt maximaal gevierd.

Reacties

Reacties (13)