Over Secret Circle

Speel even met ons mee… Wat betekent erotiek voor jou? Creëer maar eens een mooi beeld in je hoofd. Grote kans dat jij erotiek associeert met begrippen als sexy, speels en spannend. Maar kan jij erotiek vandaag de dag nog ergens op stijlvolle en prikkelende wijze vinden? De definitie van erotiek is zeker niet veranderd, maar het aanbod wel.

Zimra Geurts liep persoonlijk ook tegen dit probleem aan en daarom is zij Secret Circle begonnen. Ze ziet het als haar missie om erotiek op toegankelijke wijze terug te brengen in de Nederlandse huiskamers. En daarom maakt zij met een team van jonge frisse en ruimdenkende mensen erotisch entertainment voor jou.

Ben jij net als Zimra Geurts zelf een persoon die zich laat omschrijven als jong, spontaan, stijlvol, hip en ondeugend, dan zal jij je bij Secret Circle helemaal thuis voelen. Met Secret Circle staan we niet alleen voor stijlvolle en toegankelijke erotiek, maar ook voor moderne erotiek.

Na een avondje Secret Circle is jouw wereld iets mooier, heter en spannender en je voelt je geïnspireerd en vrij, omdat je weet dat Nederland stiekem net zo ruimdenkend is als jij. Erotiek is terug Join to play!