Za. Verborgen Verlangens afl.2!

Thursday 19 October

Zaterdag om 21:00 uur is de tweede aflevering van Verborgen Verlangens, op Secret Circle. Dit keer gaat Marith Iedema dieper in op de 'exhibitionistische'-fantasie…

Waarom fantaseren vrouwen juist hierover, en wat zegt dit over wat ze in het echt willen? Volgens de norm is seks een privéaangelegenheid. We horen het thuis in bed te doen, waar niemand ons kan zien of horen. Mensen laten meegenieten is taboe, en daarom júist spannend. Marith neemt de exhibitionistische fantasie onder de loep en laat het verschil zien tussen fantasie en werkelijkheid.

Potloodventen valt namelijk ook onder exhibitionisme. Maar over het random tonen van geslachtsdelen aan vreemden, wordt lang niet zo frequent gefantaseerd. Geliefder is het idee van seks op parkeerplaatsen, in publieke toiletten, parken of op andere locaties waar de kans dat je betrapt wordt aanzienlijk is.

De Amerikaanse feministe Nancy Friday stelde vast dat het voor vele mensen ook bevredigender is om je fantasie niet uit te voeren, omdat het uit kan lopen op een flinke teleurstelling. Neem het Nederlandse koppel dat betrapt werd op een Dixie toilet op een festival. Het stel deed de deur van het toilet netjes op slot, maar het mocht niet baten. Een paar mannen braken de cabine open en filmden het paar. Nu zijn ze vereeuwigd op internet, in bijzonder oncharmante posities.

Onze acteurs zetten de fantasie met een fijne afloop nog even voor je in scene… Verborgen Verlangens is elke zaterdag om 21.00 uur te zien bij Secret Circle. Bekijk op 'tv aanbieders' op welk kanaal je Secret Circle kunt vinden. Elke maandag publiceren we de aflevering ook online!

Reacties

Reacties (0)