Studiepunten voor seks!

Tuesday 11 April

Wat is het grootste erotische orgaan, en waarom was een erotische massage vroeger zo belangrijk? Sex College gaat van start! Duik a.s. zaterdag om 21:00 uur samen met Zimra Geurts en Kaat Bollen de schoolbanken in en wordt een ware sexpert.

Zimra maakt haar productiedebuut en lanceert haar eerste eigen programma, Sex College. Hierin maakt ze seks bespreekbaar en zet zelf wekelijks de eerste stap door haar persoonlijke seksvoorkeuren te onthullen…

Samen met de Belgische seksuologe Kaat Bollen geeft ze educatieve seks colleges aan uiterst leergierige studenten. Een live seksstel doet alles ter plaatse voor en zorgt voor hete sferen in de collegezaal. De eerste aflevering staat in het teken van ‘manuele seks’. Weet jij alle knopjes en plekjes te vinden bij je bedpartner?

Zimra en Kaat bespreken diverse actuele taboes rondom seks. Als vaste presentatrice stelt Zimra prikkelende seksvragen aan Kaat, die op haar beurt alle do’s en don’t’s behandelt met een ondeugende twist. Zoals het een college betaamt worden de studenten geëxamineerd, onderverdeeld in een mannen- en vrouwenteam. Welk vak laat zich het minst afleiden door de hete Ivey en Mario, en gaat als sexpert met spannende sextoys naar huis?

Kijk aanstaande zaterdag 15 april om 21:00 uur naar Seks College op Secret Circle! Te zien bij Ziggo op kanaal 791 in het standaard TV pakket. Of via het Plus TV-pakket van Caiway TV kanaal 255. Via Facebook en Instagram zijn onze sneak previews al te bekijken!

Reacties

Reacties (4)