Stoute citytrip!

Thursday 28 March

Nu de zomer écht een stap dichterbij komt, begint het te kriebelen: je zin in vakantie stijgt – en dat is niet het enige wat stijgt. Voor diegene met een vaste relatie of een super leuke scharrel (of die denken ‘’fuck it, ik ga lekker alleen weg''): hier heb je wat tips voor een lekker weekendje, waar je je lippen bij af kunt likken!

Tip 1: Blijf lekker met je schatje in je eigen stadje! 

Saai? Helemaal niet zelfs, kijk eens met frisse blik naar je stad (of bij de buren naar binnen)! Ook heel spannend om samen in een hotel te overnachten om een ander beeld van je eigen stad te krijgen. Wil je toch naar de meest sexy stad van Nederland? Ga dan naar Amsterdam. Genoeg seks om je heen te vinden wat misschien zorgt dat jullie ook meer zin in elkaar krijgen. Je kan daar nu ook genieten van een nieuwe seks experience in 5D.

Tip 2: Parijs, voor romantiek! 

Je kent het waarschijnlijk al als de stad van de liefde. Dus ga daar met je liefde lekker de liefde bedrijven! Alleen al de taal maakt velen zwak in de knietjes. Dus: ga samen struinen langs de Seine, hand in hand… Fluister zachtjes (in je beste Frans) lieve woorden naar elkaar onder het genot van een wijntje met kaas – een heerlijk begin van je avond (en wilde nacht). Gegarandeerd opwindend!

Extra tip voor de vrouwen onder ons: ‘’net uit bed haar’’ rocken de Franse niet voor niets het beste. Laat je borstel thuis – die zal je niet nodig hebben.   

Tip 3: Berlijn, kinky en stout! 

Voor diegene die meer spanning en sensatie zoeken, het kan bij onze rechter buren! Wanneer je niet gek opkijkt van vreemde of gewaagde activiteiten is de Berghain een goede startlocatie. Maar er zijn ook feesten met bijvoorbeeld een meer kinky of erotisch tintje… waar je mag doen wat je wilt zolang je goed blijft praten met elkaar. Denk hierbij aan een van de beroemdste clubs van Europa: De KitKatClub. Een stoute avond gegarandeerd!

Heb jij nou een super sexy ervaring gehad in een Europese stad? Laat het ons weten in de comments!

 

Reacties

Reacties (0)