Single en vakantiestress?

Friday 10 May

Eind deze maand is het zover: vakantiegeld wordt gestort. Dit betekend voor veel onder ons: boeken! Daarom hebben wij speciaal voor jou een paar tips onder elkaar gezet om je vakantiestress te verminderen. 

Vakantietips voor de vakantiegeile onder ons! 
Binnen Europa zijn er een paar landen waar je niet alleen een lekker kleurtje kan opdoen, maar misschien ook wel een leuke vakantieliefde kan ontmoeten! Denk bijvoorbeeld aan het pittige Portugal of spannende Spanje. Het is er niet alleen heet qua temperatuur maar ook tussen de lakens. 

Er zijn speciale reizen die worden georganiseerd voor (single) volwassenen die opzoek zijn naar wat extra spanning. Misschien loopt je potentiële lief tussen de andere groepsgenoten rond óf loop je de man of vrouw van je dromen in het vakantieland tegen het lijf! 
Je kan er ook voor kiezen om lekker te gaan roadtrippen door Frankrijk of Italië. De mooiste zonsondergangen zorgen ook voor de mooiste date ervaringen! 

Voor vakantieliefde geldt altijd, geniet met volle teugen en blijf veilig! Voor alle voorbereidingen kan je hier terecht. 

Thuistips! 
Picknicken in de tuin, aan een meer of de zee kan ook altijd lekker werken voor een klein zacht prijsje. Hoef je niet lang voor weg, geen vrij voor te vragen en kan je met je lief, scharrel of mattie alsnog lekker genieten. 

Zet een tent op in je tuin voor een avontuurlijke ervaring. Plus, het is toch wel spannend wanneer je buren je kunnen horen... Dus houd je gekreun even een paar decibel lager. Of niet natuurlijk;)

Liever een beetje sparen?
Krijg dan toch een beetje vakantiegevoel door een lekker programma te kijken! De Hete Lijst is nu te zien op YouTube en bij ons op de website. Geniet lekker mee vanuit je luie stoel! En voor wie echt durft, geef je op voor Room666 - de opnames vinden komende zomer plaats. Dat is pas een spannende zomer! X 

Reacties

Reacties (0)