SEKSERCISE

Thursday 14 March

Wil je fitter of strakker worden? Dan moet je (meer) gaan sporten. Vaker sportief bezig zijn verbeterd meer dan alleen lichaam en geest, het draagt ook bij aan betere bedprestaties! Het leuke is, om meer te sporten hoef je niet per se vaker naar de sportschool te gaan...

Sportseks!

Je ervaart veel voordelen van seks als sport met je partner of scharrel: het is gratis, het kan wanneer het jullie zelf uitkomt en je hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast kan het op langer termijn ook gezond zijn voor je relatie, omdat je samen meer plezier hebt tussen de lakens. Al met al interessant dus!

Belangrijk wanneer je seks (ook) als sport doet: wissel af. Probeer bijvoorbeeld een nieuw standje uit en wissel af wie actief en passief bezig is. Zo kun je allebei genieten - en natuurlijk - lekker zweten. Wil je een beetje hulp bij nieuwe standjes ontdekken? Kijk dan hier.

Nog beter presteren?

Je kunt ook zelfstandig oefeningen doen om je prestaties in bed te verbeteren. Allereerst je uithoudingsvermogen. Want mannen, wil je je lief nog intenser laten genieten? Zorg dat je het langer volhoudt! En dan hebben we het niet alleen over je erectie, maar ook over je algehele conditie. Je uithoudingsvermogen verbeteren kan simpelweg door (meer) aan cardio te doen. Ga een rondje hardlopen, zwemmen of bijvoorbeeld fietsen. Daarnaast kan je ook denken aan bijvoorbeeld push-ups om sterker te worden in je armen en schouders. Voor veel standjes essentieel! (Dit geldt overigens ook voor de vrouwen onder ons!)
Vergeet niet de belangrijkste: je core. Een bekende oefening hiervoor is de plank. Dit stelt je uithoudingsvermogen direct op de proef.

Wanneer je regelmatig sport behoud je een gezonde bloedcirculatie. Het is zelfs zo dat sportieve mannen op latere leeftijd minder kans lopen op erectieproblemen. Dus blijf actief, dat verbetert niet alleen gezondheid maar ook je seksleven. Veel plezier!

Reacties

Reacties (0)