Seksalfabet - Z - Zelfbevrediging

Wednesday 24 May

Het aantal singles schijnt nog steeds te stijgen en het beeld van de losbandige single die wekelijks iemand mee het bed in sleept, lijkt een mythe te zijn. Een vaste relatie hebben is nog niet zo vanzelfsprekend: lang leve de zelfbevrediging!

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 95 procent van de mannen en 72 procent van de vrouwen aan doe-het-zelf-seks doet. Oftewel masturberen of soloseks. Hoewel het taboe langzaamaan afneemt – vroeger werd gezegd dat je er blind, doof en zelfs onvruchtbaar van kon worden – is het nog steeds geen onderwerp dat je schaamteloos op tafel legt. Maar de cijfers liegen er niet om: Nederland is in de ban van het betere vinger- en aftrekwerk! Hoe je dit het beste doet kan Kaat Bollen je goed vertellen in haar seks colleges.

Belandt jouw zelfbevrediging in een sleur en doe jij altijd dezelfde handelingen om jezelf naar een hoogtepunt te helpen? Dan kan een spannende sextoy voor wat afwisseling helpen. Vrouwen zijn ‘stoer’ als ze een vibrator hebben, maar mannen zijn dan wel weer ‘gay’ als ze het met een seksspeeltje doen. Lang leve 2017 en zelfbevrediging 2.0 met spannende sextoys voor hem en haar!

Reacties

Reacties (0)