Seksalfabet - Y - Yohimbe

Tuesday 23 May

We zijn ondertussen bijna het seksalfabet rond, waarbij wij ooit hebben afgetrapt met ‘afrodisiacum’. Naast een lustopwekkend dinervoorstel kwamen er diverse stimulerende kruiden aanbod. Yohimbe hoort thuis in dit rijtje en beschikt over een uiterst erotische reputatie.

Kun je wel wat geiligheid gebruiken en wil je je libido versterken? Boek dan een ticket naar West-Afrika en ga opzoek naar de Yohimbeboom. Stort je vervolgens op de schors en bladeren. Vind je dit teveel gedoe, deel dan mee aan vruchtbaarheidsvieringen, huwelijksceremonies of paarrituelen waarbij de stof wordt gebruikt. Yohimbe doet het bloed naar de geslachtsdelen stromen en maakt zenuwen gevoeliger.

Dit multi-inzetbare wonderstofje zou naast het versterken van je libido erectieproblemen kunnen verhelpen of het libidoverlagende effect van antidepressiva tegengaan. Maar, niet voor niks dat wij niet aan vruchtbaarheidsvieringen, huwelijksceremonies of paarrituelen doen, het gebruik ervan is niet geheel zonder risico en bij ons dan ook verboden. Mogelijke bijwerkingen zijn.

- verhoging van de bloeddruk en hartslag
- beïnvloeding van de werking van geneesmiddelen
- slapeloosheid en rusteloosheid
- het verergeren van psychische klachten

Heb je last van hart- en vaatziekten, hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, migraine, paniekaanvallen, schizofrenie of een bipolaire stoornis? Probeer dan vooral een andere afrodisiaca.

Reacties

Reacties (0)