Seksalfabet - N - NSFW

Tuesday 28 February

Een productieve, en tegelijkertijd ontspannen werkdag. Het lijkt soms onmogelijk. Nog geen vijf minuten op je werk en de drukte neemt toe. Er liggen klussen op je te wachten die je het liefst allemaal tegelijk wegwerkt. Je to do-lijst wordt langer en je eerste koffie is al koud… Herkenbaar? Met Secret Circle bieden wij jou de ultieme ontspanning! Maar uhh… daar is niet elke werkgever het mee eens.

NSFW

NSFW is de afkorting voor Not suitable for work, oftewel ‘niet geschikt om op je werk te bekijken‘. NSFW is een filter op websites waarop (onder andere) erotisch getinte afbeeldingen staan. Mensen zetten ook wel eens ‘NSFW’ bij publicaties als ze pikant beeldmateriaal verspreiden. Een stille hint naar de ontvanger om het bericht ‘beter niet openlijk te openen’ onder werktijd, of in openbaar vervoer.

NSFW-filter

Websites met een NSFW-filter kun je aan of uit kunt zetten, waardoor je wel of geen seksbeelden ziet. Soms wordt de foto bedekt met een kuis beeld, staat er alleen tekst, of is de pagina zelfs leeg. Maar: gun je jezelf toch even die ontspanning waardoor je je productiviteit optimaliseert en is de kust veilig? Zodra je op de NFSW-button drukt, zie je de naaktfoto’s wel!

Borsten en piemels

Is het moment niet geschikt om openlijk aan je pornobehoefte te voldoen dan kan een NSFW-button je daarbij helpen. Daarnaast kun je de beelden uitschakelen voor momenten dat je collega, baas of een onbekende langsloopt en geen borsten of piemels in beeld mag zien, terwijl je ‘het nieuws’ aan het lezen bent.

Reacties

Reacties (0)