Seksalfabet - I - (erotische) intelligentie

Friday 17 February

Een vaste relatie geeft zekerheid, maar hoe hou je het spannend? Erotische intelligentie is de sleutel naar succes in de liefde, waar intimiteit en erotiek goed samengaan. Fantasie, vernieuwing, verbeelding, nieuwsgierigheid, durven spelen en ‘mystiek’ vormen de ingrediënten voor een erotisch intelligente relatie.

De zekerheid in een monogame relatie waar de meeste mensen naar zoeken, is dodelijk voor een opwindend seksleven. Waar we stiekem allemaal gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid nastreven, te meer verdwijnt de verleiding, de spanning en het vuur. De zekerheid van jouw beste vriend(in) dooft het vuur tussen jou en je erotische partner. Een opwindend seksleven is namelijk juist gebaat bij machtspelletjes, verleidelijke manipulaties en verrassingen. Maar, het contrast tussen liefde en lust, en intimiteit en erotiek hoeft er niet te zijn. Deze waarden gaan echt goed samen!

Het ontbreken van erotiek kan een relatie onder druk zetten. Bespreek je geheime fantasieën en voer ze lekker uit. Durf vernieuwing in jullie seksleven toe te passen en elkaar op spannende wijze te verrassen. Secret Circle gaat je een handje helpen. Vanmiddag om 16:00 uur staat het eerste seksstandje online voor wat Sexpiratie!

Reacties

Reacties (0)