Seks met een wildvreemde?

Tuesday 10 October

Presentatrice en seks-expert Marith Iedema vroeg recent aan jullie kijkers om je seksfantasieën te delen. Vele spannende fantasieën stroomden binnen! Hieruit stelde ze een lijst samen met de vijf meest populaire vrouwenfantasieën. Duik vanaf a.s. zaterdag 14 oktober om 21:00 uur mee de fantasiewereld in van de vrouw, met het nieuwe tv-programma ‘Verborgen Verlangens’.

Aflevering 1: ‘seks met een wildvreemde’
Verpreutsing van de maatschappij? Ondeugend Nederland blijkt vólop pikante dagdromen te hebben. Deze fantasieën bleken zowel opwindend, verrassend, als omstreden. Uit onderzoek blijkt dat ruim een kwart van de vrouwen fantaseert over seks met een wildvreemde of seks in het openbaar. Daarnaast dagdroomt 43 procent over lesbische seks. Ook stellen vrouwen zich geregeld betaalde seks voor. En prostitutie mag dan het oudste beroep op aarde zijn, hierover fantaseren blijkt nog steeds taboe.

Schokkender is de gedwongen seksfantasie. Marith onderzoekt hoe het mogelijk is dat geestelijk gezonde vrouwen het idee van gedwongen seks opwindend vinden. Spoiler: Vrouwen vinden het idee begeerd te worden prettig. De ‘foute kerel’ vindt de vrouw in kwestie zó onweerstaanbaar, dat hij zich onmogelijk kan bedwingen.

Ben ik wel normaal?
Marith legt in Verborgen Verlangens op deskundige wijze uit waar seksuele dagdromen vandaan komen, en wat ze zeggen over de werkelijkheid. Ook geeft ze tips, voor de mensen die meer willen dan fantaseren alleen. Als kers op de taart doen onze acteurs voor hoe deze fantasieën eruit kunnen zien.

Marith: “Iedereen heeft wel ‘ongewone dingen’ waar hij of zij opgewonden van wordt. Sommige mensen schieten van de gedachten (nog steeds) in de stress. Ben ik wel normaal? Het besef dringt gelukkig steeds verder door dat de inhoud van de erotische dagdroom niks zegt over de werkelijkheid. In Verborgen Verlangens leg ik het grote verschil uit tussen fantasie en werkelijkheid en maak ik deze fantasieën bespreekbaar. Dit komt je seksleven namelijk absoluut ten goede!”

Verborgen Verlangens is vanaf zaterdag 14 oktober om 21.00 uur wekelijks te zien bij Secret Circle. Bekijk op 'kijk Secret Circle' op welk kanaal je Secret Circle kunt vinden. Elke maandag zullen we de aflevering online publiceren. Daarnaast zijn de sneak previews via Facebook en Instagram te bekijken!

Reacties

Reacties (0)