Seks? Dan mag je dit nooit vergeten!

dinsdag 16 april

Een goed seksleven begint bij het verlangen bij de ander (en natuurlijk jezelf) te prikkelen: voorspel. Los van het genieten van elkaar voordat ‘de daad’ daadwerkelijk begint, heeft voorspel een belangrijke en zelfs essentiële rol.

Voorspel kan op verschillende manieren, voor niemand werkt het hetzelfde. Alles kan en mag. Daarom is het heel belangrijk om je wensen bespreekbaar te maken. Of je nu in een lange relatie zit of een one night stand hebt: geef aan wat je wil. Net als wat je verder in bed lekker vindt, niets is te gek! Een ander pluspunt wanneer je het bespreekt: je krijgt wat je wil! Score! ...En, hoe spannend is het om te horen wat de ander graag wil?

Een ander punt is de duur van voorspel. Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. Van hoeveel stress je ervaart in het dagelijks leven tot aan hoe gemakkelijk je nat wordt als vrouw. Er is geen minimum en geen maximum, het is afhankelijk van wat jullie als stel lekker vinden. Maar, sla het niet over! Voorspel meer is dan alleen lichamelijk zin krijgen. Voorspel zorgt er (zeker bij vrouwen) voor dat je ook emotioneel zin krijgt. Dit maakt de kans op een orgasme veel groter. Daar gaan we voor!

Last but not least, stel je hebt echt wat moeite met nat worden (als vrouw) maar écht heel veel zin? Pak er dan lekker glijmiddel bij. 

Veel plezier tussen de lakens! 

Reacties

Reacties (0)