Secret Circle wenst jou sexy feestdagen!

Friday 22 December

Met de feestdagen voor de deur is hét moment aangebroken om samen terug te kijken op 2017! Het afgelopen jaar is Secret Circle flink gegroeid, zowel in bereik als diversiteit aan erotische content. In juli was het groot feest omdat wij vanaf dat moment alle huiskamers in Nederland wisten te bereiken. Iets waar wij als gratis tv-zender en online platform erg trots op zijn. We hebben nog eindeloos veel inspiratie om van 2018 ook een ondeugend jaar te maken. En jou seksueel nog meer te inspireren!

Sexpirerend 2017

Uit ons kijkonderzoek is gebleken dat jullie met veel plezier naar onze edutainment items kijken. Aan jullie kundigheid tussen de lakens twijfelen wij geen seconde, wel maken wij hieruit op dat jullie je graag seksueel willen blijven ontplooien. En dat juichen wij alleen maar toe. Wij hopen dat jouw wereld na een avondje Secret Circle iets mooier, heter en spannender is. Dat je je geïnspireerd voelt en vrij, omdat je weet dat Nederland stiekem net zo ruimdenkend is als jij. Bijvoorbeeld door ons programma ‘Sexpiratie’, waarmee wij afscheid namen van de voorspelbare seks. Elke vrijdagmiddag publiceerden we een spannend en creatief nieuw seksstandje, uitgevoerd door ons knappe koppel Sasha en Chris. Op diverse locaties, waarbij wij niet vies waren van wat sexy food tussen de lakens. Liefde gaat tenslotte door de maag…

Opwindende seks colleges

Daarnaast hebben jullie studiepunten kunnen verkrijgen tijdens onze seks colleges met ‘Sex College’. Hierin dook Zimra Geurts samen met de Belgische seksuologe Kaat Bollen terug de schoolbanken in voor educatieve sekslessen. Ze behandelden vragen als ‘wat is het grootste erotische orgaan?’, en ‘waarom was een erotische massage vroeger zo belangrijk?’. Een live seksstel deed alles ter plaatse voor en zorgde voor hete sferen in de collegezaal.

Djamila’s masturbatie inspiratie

Uit het kijkonderzoek bleek ook dat jullie niet vies zijn van wat zelfbevrediging. Ook hiervoor wilden wij jullie graag wat leuke nieuwe tips&tricks meegeven. Er zijn namelijk talloze seksspeeltjes op de markt, voor hem en haar. Maar hoe stimuleer je als vrouw nou eigenlijk je G-spot? Welk type glijmiddel moet je gebruiken bij een dildo of vibrator, en zijn er ook duo-speeltjes te koop die je samen tussen de lakens kunt gebruiken? Djamila ging opzoek naar antwoord in 'Djamila’s Toy Test', en vond deze bij sextoy expert Hilke van den Burg.

Pikante dagdromen

Naast verschillende standjes en hulpmiddelen in de vorm van sextoys bleken jullie volop pikante dagdromen te hebben. Ook hier zijn wij diep op ingegaan, aangezien velen van jullie zich schuldig bleken te voelen over bepaalde seksuele fantasieën. ‘Ben ik wel normaal?’ Seksuologen krijgen deze vraag dagelijks. Fantasieën kunnen leiden tot schuldgevoelens en stress. Echter, erotisch fantaseren zorgt er juist voor dat je meer geniet van seks. In 'Verborgen Verlangens' vertelde Marith Iedema wáár we nou zoal over dagdromen. Tot slot gaf ze handige tips voor wie meer wil dan dagdromen alleen. Uitgevoerd door onze hete koppels…

Expliciete seksfilms

Ook hebben we medio 2017 jullie honger naar meer expliciete beelden gestild. Spannende beelden die aan de verbeelding overlaten kunnen erg stijlvol, sexy en mooi zijn. De hunkering naar expliciete beelden bleek alleen groter, waar wij als softe zender op de televisie helaas niet direct gehoor aan kunnen geven. Secret Circle zit bij vrijwel elke provider in het basispakket en is gratis te bekijken, waardoor wij geen expliciete beelden kunnen laten zien. Wél willen wij jullie deze beelden aanbieden, vandaar dat wij een stiekem donker hoekje hebben ingericht op de website, met alle ongecensureerde beelden. Waar we niks aan de verbeelding overlaten, met de stijl die jullie van ons gewend zijn…

Vruchtbaar jaar

Al met al kunnen we met Secret Circle terugkijken op een vruchtbaar jaar. We zitten geen seconde stil en zijn druk bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe opwindende en inspirerende programma’s. In 2018 gaan we jullie bijvoorbeeld eerst een kijkje geven in het leven van vier ruimdenkende webcamgirls. Wie zijn die meiden en wat doen ze precies achter de webcam. Hoe ziet hun leven eruit, en belangrijker: wat zijn hun toekomstambities?

Met de kennis van 2017 op zak ben jij vast en zeker getransformeerd tot ware sexpert. In 2018 gaan we de sexpert in jou nog meer verrijken en sexpireren!

Fijne sexy feestdagen!

Liefs,
Secret Circle

Reacties

Reacties (0)