Pornafilm Kaat Bollen in coproductie met Secret Circle

Tuesday 25 December

De Vlaamse seksuologe Kaat Bollen heeft in coproductie met Secret Circle een 2e pornafilm geproduceerd. Woensdag 23 januari gaat Onverwachte Onthullingen in première. Deze titel is On Demand te huren bij Telenet en online te bekijken via secretcircle.com.

Kaat Bollen heeft het volledige script geschreven, de regie in eigen hand genomen en heeft zichzelf ook een klein rolletje in de pornafilm geschonken. Als ervaren seksuologe zit er een belangrijke boodschap verworven in de verhaallijn. Met de film wil Bollen de kijker inspireren om op een leuke manier te leren durven communiceren over seksualiteit. Waar beslist zeer onverwachte onthullingen uitkomen…

De vrouwvriendelijke pornafilm is een samenwerking tussen Kaat Bollen en Secret Circle, en On Demand te bekijken bij de Belgische tv-aanbieder Telenet. Onverwachte Onthullingen onderscheidt zich dan ook door de zorgvuldig geselecteerde cast met uitsluitend Vlaamse performers uit de adult industrie. De hoofdrollen zijn toebedeeld aan: Alexa Wouters, Sasha Fears en Kevin. De opnames van deze opwindende productie vonden afgelopen najaar plaats in een klassieke B&B in het Belgische stad Peer.

Reacties

Reacties (0)