NIEUW PROGRAMMA: Met Drie in Bed!

Monday 26 March

Goede seks is als lijm, het houdt je bij elkaar. Maar wat als het maar niet wil lukken in bed en je er samen écht niet uitkomt? Simpel. Dan ga je naar een seksuoloog. Eén probleem: praten over seks zet niet altijd genoeg zoden aan de dijk. Soms is er méér nodig: praktijkles!

De Belgische seksuologe Kaat Bollen gaat voor haar nieuwe programma ‘Met drie in bed’ diverse onderwerpen behandelen zodat ook jij een ware sexpert wordt. Ze geeft les aan een koppel, kijkt mee wanneer ze de theorie tussen de lakens in praktijk brengen en geeft vervolgens tips. Want seks leer je niet door er alleen over te praten, maar juist door het te doen!

Voor dit nieuwe programma Met Drie in Bed met Kaat Bollen willen we jou om hulp vragen. Heb jij onderwerpen waar jij nog véél meer over wil leren, en die Kaat absoluut moet meenemen tijdens haar sekslessen? Geef die meteen aan ons door en wellicht gaan we die tijdens de opnames in april behandelen! het programma is vanaf mei te zien op Secret Circle. Wordt vervolgd... 

Reacties

Reacties (0)