Morgen in Verborgen Verlangens afl.1!

Friday 13 October

Morgen om 21:00 uur vindt de aftrap plaats van het nieuwe programma Verborgen Verlangens, op Secret Circle. In deze eerste aflevering gaat Marith Iedema dieper in op een van de meest populaire seksfantasieën van de vrouw: 'seks met een wildvreemde'…

Het gaat hierbij niet over een ‘doodnormale’ onenightstand. Al is iemand in een bar oppikken, hier even mee praten en dan samen naar huis gaan natuurlijk óók spannend. De fantasie gaat (meestal) verder; een vreemdeling op straat een portiek in sleuren, een medereiziger zonder een woord te wisselen onder je rokje laten voelen of de bezorger trakteren op orale seks in de deuropening.

Traditioneel gezien geeft een ‘goede vrouw’ haar lijf niet direct aan de eerste beste. Ze laat een man eerst voor zich werken. Toch fantaseert ruim een kwart van de vrouwen over seks met een wildvreemde. Reden genoeg voor Marith om hier dieper op in te gaan… onze acteurs zetten de fantasie ook nog even voor je in scene.

Verborgen Verlangens is vanaf morgen - zaterdag 14 oktober - 21.00 uur wekelijks te zien bij Secret Circle. Bekijk op 'KIJK SECRET CIRCLE' op welk kanaal je Secret Circle kunt vinden. Elke maandag zullen we de aflevering online publiceren. Daarnaast zijn de sneak previews via Facebook en Instagram te bekijken!

Reacties

Reacties (0)