Morgen Afl.9 #hotsummer!

Friday 02 December

In de vorige aflevering kwamen de mannen er niet onder uit en werden ze omgebouwd tot echte dragqueens, tot grote vreugde van de dames. Gezien hun geweldige prestaties wordt de groep door de dragqueen profs uitgenodigd voor een borrel in hun favoriete bar. Hebben ze ‘de ballen’ om in stijl hun stapavond in te gaan of draaien ze liever om?

De laatste avond breekt alweer aan en ze krijgen de opdracht om hun eigen afscheidsfeestje te organiseren. Om in de juiste sferen te komen krijgen ze een kinky workshop BDSM, Bondage en Discipline, Sadisme en Masochisme. Een stoomcursus Fifthy Shades of Grey, dat belooft wat voor de slaapkamers. Meesteres Theresa heeft dan ook verschillende disciplines voor de groep in petto om hun seksuele expressie te verrijken.

Secret Circle en dus Hot Summer ontvang je met het basispakket van Ziggo op kanaal 791. Heb je geen Ziggo thuis? Niet getreurd. Onze afleveringen zijn ook via onze WEBSITE te bekijken. Kijk je mee morgen om 21:00 uur? Vanaf maandag hier terug te kijken!

Reacties

Reacties (0)