Morgen Afl.10 #hotsummer!

Friday 09 December

Het ging er wild aan toe tijdens de laatste hete zomernacht in de villa. Een aantal bewoners zullen dan ook een vakantie bij moeten boeken om bij te trekken. Ook Tessa is tijdens haar avontuur niet ongeschonden uit de strijd gekomen en heeft last van haar keel. Hebben de vele pijpbeurten haar toch genekt? Dat ze met Boy een stomende vakantie heeft gehad, daar hebben wij allen heerlijk van meegenoten. Deze laatste dag trakteren ze dan ook nog samen op een paar hete sekssessies.

Met een flinke kater besluiten Elvira, Tessa, Boy, Lynn en Kalvin een rustige dag te beleven in Cascais. Samen halen ze mooie herinneringen op van deze onvergetelijke vakantie. Wij kijken met plezier terug op een hele hete nazomer! Zie jij dit avontuur ook wel zitten? Meld je dan aan voor een nieuw seizoen Hot Summer.

Secret Circle en dus Hot Summer ontvang je met het basispakket van Ziggo op kanaal 791. Heb je geen Ziggo thuis? Niet getreurd. Onze afleveringen zijn ook via onze WEBSITE te bekijken. Kijk je mee morgen om 21:00 uur? Vanaf maandag hier terug te kijken!

Reacties

Reacties (0)