Meld je aan voor Naked Dating

Friday 14 May

Ben jij het normale daten helemaal zat en lijkt het je leuk om jouw nieuwe droomman of droomvrouw naakt te ontmoeten? Meld je dan aan voor het nieuwe datingprogramma Naked Dating.

Het kan zomaar zijn dat jij bij Naked Datingde ideale man of vrouw ontmoet. We zorgen voor een prettige sfeer waarbij jelekker gaat tafelen met jouw date in het Naked Dating restaurant. Tijdens de date krijgen jullie spannende vragen en challenges. Zo leer jij je date echt kennen en hij of zij jou. Win je een challenge of heb je een vraag goed beantwoord, dan speel je een kledingstuk van je date uit. Zo kun je ernaartoe werken dat jouw date er bij het toetje poedelnaakt bij zit. Durf jij de challenge aan te gaan? Meld je dan hier aan.

Over Naked Dating

In het Naked Dating restaurant ontmoeten mensen elkaar in alle openheid en vragen ze elkaar de kleren van het lijf. In het liefdesrestaurant worden alle belemmeringen weggehaald bij de deelnemers. Presentatrice Kelly Ross (bekend van o.a. Temptation Island) zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer om elkaar te ontmoeten. Aan het eind van de date laat je zelf weten of er nog een volgende date in zit of dat je liever verder kijkt.

Reacties

Reacties (0)