Intens orgasme met 'Spaanse Vlieg'

Friday 05 May

Dat Spaanse vliegen niet vervelend maar lustopwekkend zijn is mooi nieuws. En dat je daarvoor niet eens naar Spanje hoeft te reizen maakt het doorgaans plat gemepte insect nog aantrekkelijker. Sterker nog, 'Spaanse Vlieg' is een liefdesdrankje dat de liefdesreceptoren in je lichaam activeert. Naarmate we ouder worden raken deze receptoren gewend aan het gevoel van liefde en lust, waardoor ze minder heftige prikkelingen uitstoten. De Spaanse vlieg is 100% natuurlijk en laat je hevige liefde- en lustgevoelens herbeleven.

Je kunt dit als drankje achterover slaan om direct bloedje geil te worden. Maar veel leuker is het om hiermee de spanning op te bouwen, door het te mixen in een erotische cocktail. Om vervolgens samen van deze ongekend intense, seksuele ervaring te genieten. Ga je een heftige Bevrijdingsdag tegemoet en lig je er bijtijds af? Zorg dan dat je een leuke date scoort en trakteer deze op een opwindende cocktail: ‘Between the Sheets’. Gegarandeerde stomende seks voor jou vanavond.

Ingrediënten ‘Between the Sheets’:
Spaanse vlieg (2 ml)
Cointreau (6 cl)
Cognac (6 cl)
Bacardi (6 cl)
Citroensap (3 cl)
4-6 ijsklontjes

Schud alle ingrediënten door elkaar, serveer de cocktail met een schijfje citroen en jullie zullen samen een extreem gevoel van geilheid ervaren. Overleg uiteraard van tevoren even voordat je de Spaanse Vlieg aan het drankje toevoegt…

Reacties

Reacties (0)