IAMTORO: 10% korting op je nieuwe favoriete boxer!

Monday 15 October

IAMTORO is een nieuw Nederlands boxershort merk dat razendsnel groeit. Steeds meer mannen ervaren de voordelen van de unieke atletische snit. Bovendien zie je er extra goed uit in een IAMTORO. Comfort staat bovenaan, maar het oog wil ook wat. Profiteer nu van 10% korting op je aankoop bij IAMTORO met de kortingscode: SECRET! 

Einde aan het bouwvakkersdecolleté

De atletisch gesneden broek is iets hoger van achteren waardoor een bouwvakkersdecolleté voorgoed verleden tijd is. Dus of je nou straten aan het betegelen bent of diepe squates maakt in de gym, je billen blijven gegarandeerd onder de waistband zitten!

Uitgebreid getest

Een boxershort moet vooral lekker zitten. En daarop is IAMTORO uitgebreid getest. IAMTORO had hiervoor een groep mannen ingeschakeld die de boxer hebben gedragen onder allerlei omstandigheden: van sportschool tot de slaapkamer. Er zijn flink wat samples doorheen gegaan om tot het uiteindelijke ontwerp te komen, maar dan heb je ook wat: de perfecte boxer.

Muscle fit

Misschien heb je wel eens gehoord van een muscle fit T-shirt waarbij de snit de spieren net wat meer benadrukt. Voor boxershorts bestond dit nog niet, tot nu: de speciale IAMTORO belijning benadrukt de been- en bilspieren. En de voorkant is juist iets lager dan de gemiddelde boxershort. De zachte stof en de fijne pouch zorgen voor optimaal draagcomfort. 

Inspiratie

IAMTORO staat voor kracht. Het merk daagt mannen uit om hun dromen achterna te gaan en zich niet uit het veld te laten slaan. Zo zijn de modellen van het merk gecast op hun verhalen over wilskracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast zit bij elke boxershort een kaartje met een inspirerende quote....

Buy more pay less

Als je eenmaal IAMTORO gedragen hebt, wil je niets anders meer. Daarom krijg je binnen de webshop een extra aantrekkelijke prijs als je meerdere boxers tegelijk koopt. Voor een 6-pack, en wie wil dat nou niet, betaal je slechts €16,50 per boxershort!

Bekijk de hele collectie

Korting voor Secret Circle! 

Profiteer nu van 10% korting op je aankoop bij IAMTORO met de kortingscode: SECRET.

Reacties

Reacties (0)