IAMTORO: 10% kerstkorting via Secret Circle!

Monday 17 December

IAMTORO is het nieuwe Nederlands boxershortmerk van Everon Jackson Hooi, dat razendsnel groeit. Deze hoogwaardige boxer is het ultieme kerstcadeau voor iedere man. Daarom krijg je nu 10% korting met de code: SECRETXMAS. Voor 23:59 uur besteld? Dan ligt hij morgen nog onder jouw kerstboom!

IAMTORO is een strijdkreet voor mannen die hun dromen najagen en nooit opgeven. Om dagelijks het beste uit jezelf te kunnen halen, heb je wel het juiste harnas nodig. En dat begint bij je boxer. Als die goed zit én staat, dan komt de rest vanzelf.

Steeds meer mannen ervaren de voordelen van de unieke, atletische snit. Comfort staat bovenaan, maar het oog wil tenslotte ook wat. Hieronder noemen we vier redenen waarom je voor IAMTORO wil kiezen:

1. PERFECT FIT

De atletisch gesneden boxer is aan de achterkant iets hoger. Hierdoor is een bouwvakkersdecolleté voorgoed verleden tijd. Dus of je nu buiten straten legt of diepe squats maakt in de gym, je billen blijven gegarandeerd onder de waistband zitten.

2. FEEL NOTHING

Naden en waslabels zijn vaak de oorzaak van jeuk en irritatie. IAMTORO boxers hebben daarom minimale naden en geen labels. De stof is superzacht en optimaal ademend. Zo comfortabel dat je hem bijna niet voelt.

3. FLOATING BALLS

De fijne pouch zorgt voor optimaal draagcomfort. De edele delen worden iets gelift en blijven op hun plaats en vrij van de dijen. Dus geen irritatie en alles blijft netjes op zijn plek.

4. LOOK ATHLETIC

De belijning van IAMTORO boxers benadrukken de been en bilspieren. Hierdoor zie je er beter uit, zonder er iets voor te doen!

Ervaar de kracht van iamtoro met kerstkorting!
Profiteer nu van 10% korting op je aankoop met de code: SECRETXMAS. Met IAMTORO word je geïnspireerd om te putten uit eigen kracht en vertrouw je op succes voor iedereen. De aanhouder wint. Wat word jouw persoonlijke doel voor 2019? Ga met IAMTORO de uitdaging aan!

Reacties

Reacties (0)