Gedwongen seks geil?

donderdag 9 november

Zaterdag om 21:00 uur zenden wij de laatste aflevering uit van Verborgen Verlangens. Marith Iedema gaat heirin dieper in op de 'Gedwongen seks'-fantasie…

Een fantasie die even populair als omstreden is. Hoe is het mogelijk dat geestelijk gezonde vrouwen het idee van gedwongen seks geil vinden? Er zijn de afgelopen jaren tientallen studies gedaan naar de gedwongen seks fantasie. De resultaten lopen uiteen. Uit een recent onderzoek bleek dat 90 procent van de vrouwen fantaseerde over dit soort seks. Een andere studie wees uit dat 57 procent zulke fantasieën had. Wat de exacte cijfers ook zijn, een ding is zeker: vrouwen beelden zich maar wat graag in hoe forced sex voelt.

Deze fantasie wordt wel eens als volgt verklaard: Sommige vrouwen vinden de gedachte om volledig overgeleverd te zijn aan een dominante man spannend. Ze verliezen de controle. Anderen voelen zich in deze dagdroom begeerd. De foute kerel vindt de vrouw in kwestie zó onweerstaanbaar, dat hij zich onmogelijk kan bedwingen. Ondanks herhaaldelijke afwijzingen zet hij door. Hierover zijn honderden bouquetromans geschreven, waaronder Fifty Shades of Grey.

Marith gaat dieper in op deze omstreden fantasie en wil één ding heel duidelijk maken: de hoofdrolspeler in de gedwongen seks fantasie is zonder uitzondering begeerlijk. Geen vrouw wil door een of andere creep de bosjes ingetrokken worden. Dat is haar ergste nachtmerrie. In een fantasie heeft zij de touwtjes in handen, bepaalt ze met wie ze het doet en hoe ver hij gaat. In het echt verliest ze deze controle. Iemand dwingen tot seks is een misdaad!

Onze acteurs zetten de fantasie ook nog even voor je in scene… Verborgen Verlangens is online gratis terug te kijken. Bekijk op 'tv aanbieders' op welk kanaal je Secret Circle kunt vinden.

Reacties

Reacties (0)