Fuck blue monday, eerste hulp bij winterdip

Thursday 24 January

Wanneer stoppen de korte dagen en lange nachten. Blue (balls) Monday is weliswaar voorbij, maar op warmte van buitenaf is het nog even wachten. Secret Circle ziet het als plicht je even te stoppen, omarmen en weer op te warmen. Deze spannende tips gaan zeker werken voor je de komende tijd.

20kg winterdip in je rugzak - We weten het, je komt moeilijk op gang. Daarom pakken we onze verantwoordelijkheid en trekken we je de kou door. Te beginnen met de Sexpiratie Challenge, nu aflevering 6, tot aan tien elke keer een spannende les.

Denk vooruit - Richting de warme tijd die komen gaat. Dat doen wij ook. Met nieuwe spannende gezichten om je heerlijk in te verliezen. Oke, we zullen er één verklappen. De jonge wilde Abigail is met haar karamel kleurige huid en natuurlijk ronde kont uit Curaçao een verwarmend snoepje dat je binnenkort mag uitpakken.

Streep af op je bucketlist - Wist je dat je de spannendste ervaring op je lijst gewoon bij ons kunt afstrepen? Ben je toe aan een avontuurtje en wil je het bed delen met iemand die echt van wanten weet? Meld je dan nu aan als model. Jeetje, ik krijg het al warm bij het idee.

Blijf in beweging - Ga naar buiten, dat is goed voor je gezondheid zeggen ze. Wij zeggen blijf lekker binnen met deze kou, zet de kachel en tv aan en laat je lekker gaan. Is de voorkant niet genoeg, betreed dan secretcircle.com/dark voor nog hetere beelden.

Geniet ervan en van ons,

x-jes     

Reacties

Reacties (0)