Freechat met Natteva

Friday 16 February

De komende weken duikt Marith elke zaterdag 21:00 uur in het leven van populaire webcamgirls. Ze komt bij ze thuis, spreekt met hun naasten, gaat mee lingerieshoppen en vraagt hen het hemd van het lijf. In de eerste aflevering van Marith Achter de Webcam gaat Marith langs bij Natteva. Morgen kun je van 21:30-22:00 uur gratis met haar webcammen!

Natteva geeft relatieadvies en luistert naar de meest uiteenlopende problemen. Natuurlijk willen haar klanten weleens meer van haar zien dan een decolleté en knappe kop. ‘Zo nu en dan trek ik m’n bh uit, of speel met mezelf voor de camera. Maar dan moet ik wel in de juiste mood zijn.’ Webcammen is niet alléén rozengeur en maneschijn. Eva krijgt weleens verzoeken die ze niet vindt kunnen. Ze is echt wel te paaien voor een leuk toneelstukje. ‘Maar ik ga niet doen alsof ik je kleine zusje ben, incest gaat me te ver.’ En laatst kwam er een man online met zijn dochtertje op schoot. ‘Ik verzocht hem direct de chatroom te verlaten.’

Bekijk hier op welk kanaal je Secret Circle kunt bekijken. Onze afleveringen zijn ook wekelijks via onze website te bekijken. Kijk je mee morgen om 21:00 uur?

Reacties

Reacties (0)